Over Eric van Oss

Mijn gitaarschool

Welkom op mijn site, ik ben Eric van Oss, gitaar docent.
Na het behalen van mijn 5-jarig curriculum aan het Brabants Conservatorium, in 1995, hebben Elly en ik ons gevestigd in Helmond. Wij wonen in de mooie wijk Brandevoort en hebben 2 kinderen, Emy en Fabian.

In mijn leven heb ik mijn talent mogen ontdekken namelijk het beoefenen van een geweldig instrument: de gitaar. Door mijn instrument kom ik veel in contact met leuke en interessante mens(jes) en daardoor heeft de gitaar een dubbele functie gekregen. De gitaar als prachtig instrument om te bespelen en als instrument om te doceren. Het zijn 2 vakken die elkaar versterken en waarbij jij (als leerling) voorop staat. Met de start van mijn gitaarschool is een droom verwezenlijkt. Vanuit de passie voor mijn werk probeer ik iedere leerling kwalitatief maatwerk te geven. Zo probeer ik een mooie droom te koesteren. Altijd dankbaar dat het zo mag zijn.

 

Eric van Oss
gediplomeerd gitaarleraar

Vragen of opmerkingen?

Via het contactformulier op de contactpagina
kun je contact met mij opnemen.

Mijn filosofie

Als je je muzikaal wilt ontwikkelen en daar tijd en geld in investeert, is het belangrijk dat je dat doet bij een echte ambachtsman. Deze kijkt verder dan zijn werk alleen. Hij kijkt en voelt voor wie hij wat maakt en stemt zijn ingrediënten en materialen daar op af. Het resultaat is altijd mooi, want het resultaat ben jij. En jij bent voor mij uniek. Zo wil ik mijn ambacht beoefenen. Laat je niets wijs maken, een ambacht leer je niet in 3 ½ les. Het is een avontuur zoals het leven, oneindig, ik kan je in dit avontuur de weg wijzen. Ongedwongen, vrij, met veel plezier en in jouw tempo, kun je putten uit mijn ervaring en inzichten.

Hoe geef ik les?

In mijn vak draag ik met gepaste trots, de verantwoording voor een goede muzikale ontwikkeling van een mens(je), vanaf 5 jaar. Plezier daarin staat voorop! Jouw en mijn enthousiasme zorgen ervoor dat het leuk is om wekelijks naar les te komen. Het is een vak om een mens(je) in zulke stapjes te ontwikkelen, zodanig dat die stapjes ook bij hem/haar passen. De stapjes zie ik als ‘kneden’. Door de jaren heen probeer ik iemand te kneden tot een mooi muzikaal beeld. Daardoor wordt je als mens(je) nog unieker en mooier. Als je ruim 20 jaar doceert in je eigen gitaarschool hebben juist al deze mensen bepaald dat ik steeds met veel passie en plezier mag blijven ‘kneden’.

Kernwoorden: passie, medemens, ambacht, leuk, warm, optimistisch, jij, puur, spontaan, buiten, genieten, sport, verantwoordelijkheid nemen, Brandevoort.

Proeflessen

Voor nieuwe leerlingen wordt gewerkt met een proeftijd van 6 lessen. In deze 6 lessen kun je kennis maken met de gitaar en een lesmethode.

Waar ben ik te vinden?

Raaphoeve 3
5708 SM Helmond
Telefoon: 0492-550190

Vragen of opmerkingen?

Via het contactformulier op de contactpagina kun je contact met mij opnemen.

© Copyright 2023. Eric van Oss | Website realisatie ZazouTotaal.nl | Privacybeleid

Deze website maakt alleen gebruik van anonieme functionele cookies.

Facebook
YouTube
Instagram