Duo Smeltwater

Mogen wij ons aan jou voorstellen?

Het Smeltwater Duo bestaat uit Anne-Marie Smeets-Sloekers en Eric van Oss.

Anne-Marie Smeets-Sloekers

Uit het land van Peel en Maas. Na de PABO ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Den Haag in 2003.
Ik heb klassieke zangles gehad van Kees Jan de Koning/ Gerda van Zelm. Tevens heb ik jazz-lessen genoten van Ineke Heiliger en Anette von Eichel. Naast mijn huidige werkzaamheden op Hogeschool de Kempel als opleidingsdocent muziek geef ik zang coaching voor alle leeftijden.

Eric van Oss

In 1995 heb ik mijn bachelor gehaald aan het conservatorium in Tilburg bij Hein Sanderink. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse masterclasses gevolgd bij oa L. Brouwer (Cuba), Roberto Aussel (Frankrijk) en David Russel (Spanje).
Na mijn opleiding heb ik nog 2 jaar les gehad van Zoran Dukic, meester gitarist die destijds ‘toevallig’, in Amsterdam woonachtig was. Na mijn opleiding is in 1995 mijn privé school gestart in Helmond. Diverse leerlingen hebben deelgenomen aan concoursen van oa de EGTA (European Guitar Teachers Association) en het PCC (Prinses Christina Concours). Tevens kent de school een ensemble, genaamd Sul Ponticello, bestaande uit maar liefst 15 gitaristen, welke diverse prijzen hebben gewonnen. In 2008 zelfs de 1e prijs van Nederland. Van 2000 tot 2013 heb ik gespeeld in het Nederlands Mandoline Kamerorkest olv Benny Ludemann. Momenteel vorm ik een duo met Annemarie Smeets (zang) voor bijzondere momenten.

Geen gelegenheids  Duo, maar wel voor gelegenheden

Samen vormen wij Smeltwater, een duo voor gelegenheden. Denk aan bruiloft, afscheid, geboorte en ceremonie of het opluisteren van jou bedrijfspresentatie. We hebben elkaar in 2014 ontmoet en de klik was er meteen. Net zoals in een les is dat van essentieel belang om tot iets moois te komen. Zang en gitaar is een natuurlijke combinatie. Anne-Marie heeft een timbre dat samensmelt met de melancholieke klanken van de Spaanse akoestische gitaar. Een geschoolde stem waar de ‘school’ van weg is gevallen: vrij en warm. Zo uniek als een stem is, zo bijzonder ervaar ik onze samenwerking en inspireren we elkaar om van ieder optreden een mooi moment te maken. 

Proeflessen

Voor nieuwe leerlingen wordt gewerkt met een proeftijd van 6 lessen. In deze 6 lessen kun je kennis maken met de gitaar en een lesmethode.

Waar ben ik te vinden?

Raaphoeve 3
5708 SM Helmond
Telefoon: 0492-550190

Vragen of opmerkingen?

Via het contactformulier op de contactpagina kun je contact met mij opnemen.

© Copyright 2023. Eric van Oss | Website realisatie ZazouTotaal.nl | Privacybeleid

Deze website maakt alleen gebruik van anonieme functionele cookies.

Facebook
YouTube
Instagram