In het najaar van 2016 kwamen ze samen bij ons op de koffie.  ‘Eric zou jij tijdens de ondertekening ‘Capricho Arabe van F. Tarrega willen spelen op onze bruiloft?’ Ja natuurlijk Tjeerd en Renske, ik voel me vereerd dat ik dat mag doen!!!!!  22 april j.l. was het zover voor Tjeerd en Renske om elkaar het ja-woord te geven. In een prachtige ambiance in Elst, met uitsluitend  familie en intieme vrienden, heb ik iets heel mooi’s mogen doen voor hun. Het was onvergetelijk voor iedereen die er was. Ik zou er een heel verhaal van kunnen maken  maar deze foto zegt wellicht meer dan 1000 woorden. Wat een vak: gitaar leraar!

170422 r&t elst 143

Een geweldig en onvergetelijk moment omdat Tjeerd als ‘manneke’ van een jaar of 11 bij me kwam. Sinds 1997 dus komt hij trouw op les. Ik heb hem gevolgd van basisschool via VWO naar 2 universiteiten, Tilburg en Eindhoven. Inmiddels een bijzonder eigen bedrijf in subsidie aanvragen. Schaatsen, fietsen, skiën en hockey  zijn hobby’s.

Renske en de gitaar zijn leven.’

Een levensgenieter ‘pur sang’ dus. Renske weet het niet maar Tjeerd heeft al heeeeeeel lang terug ‘ja’ gezegd tegen de gitaar. Misschien wel zijn eerste echte liefde! (ai, als ik dat maar mag schrijven) Sinds kort wonen ze samen in Oisterwijk, in hun mooie nieuwe huis. Veel geluk en voorspoed voor jullie gewenst namens de school.

Deze website maakt alleen gebruik van anonieme functionele cookies.

Facebook
YouTube
Instagram